Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Internet Friends. + Division 7

Göteborgs hetaste popband Internet Friends. kommer till Stockholm för en spelning i Scalateaterns källare, med sig har dom vännerna i det underbara Stockholmsbandet Division 7. Det blir huvudet före och en jävla kanonkväll i sommarens linda!!!! Inträdet ligger på den blyga summan hundra kronor, så ta med varenda vän och fiende så fyller vi källaren till bredden så man kan stagedivea utan större bekymmer.

INTERNET FRIENDS.

– Ett popband bestående av Fredrik Nilsson, Jakob Falkendal, Emilia Martufi och Noel Hassling-Offrell som på kort tid har gjort sig ett namn helt på egen hand. Första EP:n släpptes den 24:e februari 2018 och sedan dess har bandet gjort en gedigen festivalsommar, släppt mer musik och börjat bygga en ordentlig lyssnarskara. Den 22:e februari släpptes deras album ”I Miss Your Dog (Really Good Dog)”. I sommar blir det spelningar och i höst kommer bandets bästa musik hittills.

Har du hört eller sett Internet Friends. innan? Kom hit för dom älskar dig. Har du aldrig hört eller sett dom? Kom till Scala och få ett nytt favoritband.

DIVISION 7

– Division 7 är ett osignat band från Stockholm som spelar månginfluerad pop med tydliga melodier. Bandet har sedan starten 2015 byggt upp en stor låtkatalog och har hittills släppt tre singlar samt en EP. Den sistnämnda, EP:n ”Länge Leve Division 7”, tog bandets musik in på några av Spotifys officiella listor vilket gav ett ”blinka-och-missa-det”-kort ögonblick av det ljuva livet.

Live är man hårt dedikerade till att bulta ut så många noga utkarvade melodier som bara är möjligt. Detta bör inte missas.

INSLÄPP: 20:30
INTRÄDE: 100kr

Närmast på Scala

ISAC ASPBERG

Ikväll 21:00
Läs mer

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

14 jun 20:00
Läs mer

SWING MAGNIFIQUE

15 jun 19:30
Läs mer

LA FIESTA CONTINUA

15 jun 21:00
Läs mer