Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Releasekonsert

Il Dim Vanilla & Hanna Sirén

Dim Vanilla

Dim Vanillas releasefest äger rum på Scalateatern i Stockholm i samband med DEBUT-EP:n ”Twist” som släpps digitalt den 18 Januari. Deras musik uppstod ur de fem medlemmarnas gemensamma kärlek för melodisk alternativ/indie, pop och psykrock. Deras musik sträcker sig över genrer men bryter även mot dem. Dim Vanilla är lediga men har en tydlig musikalisk intention.

Bandet har spelat live på Stockholms indiescen sedan 2015 och släppt två singlar varav en spelats på Svensk nationell radio. Därefter blivit signade på det brittiska skivbolaget Breakfast Records.

Nu spelar de live på Scalateatern i samband med att de släpper sin debut-EP. Helt nya låtar kommer spelas med försäljning av EP:n på kassett.

Hanna Sirén

Hannas musik involverar dekadenta toner av drömmig rock och sublim svärta. Artister som inspirerat henne är Pj Harvey, Janis Joplin och Grace Slick. GAFFA Sverige intervjuade henne i oktobernummret där hon beskriver sin senaste EP som ett självporträtt och ett rent och skärt utdrag ur de senaste årens känsloregister. Hanna släppte EP:n Hanna!? 14 augusti 2018.

Inträde i dörren: 80 kr
Dörrar: 19:00

Närmast på Scala

MAURÍCIO MEIRELLES – WEBBULLYING WITH GENERATION Z

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

23 maj 19:30
Läs mer

Simon Kolmodin Trio feat Isac Schillberg

23 maj 21:00
Läs mer

LEE SAMA

23 maj 21:00
Läs mer