Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

HOLMÉRZ

SVERIGES BÄSTA DANSBAND I HANS HOLMÉRS ÄRA GÖR LIVE-PREMIÄR! MYCKET NÖJE!

1987 klev Hank av scenen för att sedermera ägna sig åt att skriva deckare. Nu har han klivit ner från himlen och samlat ihop sina gamla mannar från förr, Kling, Sunne och I-P, för att ställa saker och ting i ordning och berätta hur det faktiskt känns innerst inne. Även hårda snutar bär mjukisar.

I en fullspäckad show kommer Hank Holmér och hans mannar ta publiken på en resa genom de stora mediala fenomenen på 70- och 80-talet. Generalisten kommer känna igen sig, kalenderbitaren förkovra sig. Med musikaliska flirtar till statligt godkänd musik väcker Holmérz liv i känslor och minnen du drömmer om på natten eller helt har förträngt. En del kommer att kretsa kring Olof Palme men i stort så kommer Sverige att skaka i sina grundvalar när sanningen om dansbandet Holmérz når scenen.

“Först och främst så vill jag, Hank Holmér, härmed meddela allmänheten att dansbandet Holmérz kommer att spela på Scalateatern den 8 oktober i år. Under devisen – En krogshow i Folkparksformat – kommer Holmérz att bjuda på en laddad och avspärrande musikalisk presskonferens” säger Hank Holmér med ett väderbitet leende. Och tillägger att “ Om hans bandkamrater skulle haft hand om mordet hade det varit löst på minst en vecka. Men någon ska ju gå matchen.”

Det kommer ges både tillfällen att bugga som att diskutera och dissekera konspirationsteorier.
+
Bruce Springsteen sålde ut 3 konserter på Ullevi på 3 timmar men Holmérz kommer sälja ut Scala på 15 min och det, det är bra.

Närmast på Scala

SCALA HAR STÄNGT FÖR SÄSONGEN

01 sep 09:00
Läs mer

TILLSAMMANS

07 sep 19:00
Läs mer

Kafferepet live!

08 sep 19:00
Läs mer

Kafferepet live!

09 sep 19:00
Läs mer