Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Emma Knyckare

Hit med flaskan-bokrelease

Precis i dagarna har Emma Knyckares bok ”Hit med flaskan – Handbok för panikslagna mammor” nått ut i bokhandeln.
Detta vill vi förstås fira med er!

Varmt välkomna till en kväll i bokens anda i Scalateatern i Stockholms mysiga foajé. Det blir ett fint litet special-program med samtal mellan Emma och hennes förläggare på scen om hur den här roliga, viktiga boken kom till, och så får vi ett smakprov från Emmas kommande show som börjar turnera i höst med (men redan den 9/3 kan en köpa biljetter!). Matilda ”det brinner” Sjöström och Joakim Fritzner som spelar fina låtar från showen. Emma bjuder också på lite standup och högläsning. Dörrarna öppnas kl 17, skojiga saker händer kl 19:00.

Baren är öppen förstås! Och för den som är hungrig går det utmärkt att äta på plats till självkostnadspris.

”Hit med flaskan” kommer under kvällen att säljas till superpris.
Kort, swish, eller kontanter går fint.

VARMT VÄLKOMNA!

————————–————————–————————–———-

HIT MED FLASKAN – HANDBOK FÖR PANIKSLAGNA MAMMOR

När Emma Knyckare upptäcker att hon är gravid firar hon med en sista snusprilla och sedan förändras livet för alltid. Här tar hon oss med på sin lika panikslagna som fantastiska resa in i mammalivet.

Med drastisk humor skildrar hon graviditetens vedermödor och glädjeämnen. Från att svälla upp och se ut som Jabba the Hutt i Star Wars och inte längre få plats på spinningcykeln, till att för första gången höra sin bebis hjärtljud och slutligen få möta lilla Maggan.

Personligt och ogenerat behandlar hon ämnen som kejsarsnitt, amning, abort, bonusbarn, mammakroppen och de ljuvliga men skitjobbiga småbarnsåren.

EMMA KNYCKARE (1987) är komiker och radioprofil (Morgonpasset, Tankemedjan, Musikhjälpen och Knyckare i P3). Hon har arbetat som krönikör och är initiativtagare till den uppmärksammade, mansfria musikfestivalen Statement festival.

Mer om boken finns att läsa här:
http://brombergs.se/titel/hit-med-flaskan-handbok-for-panikslagna-mammor/701

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer