Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Harpo – Visor & hits!

Uppdatering: Harpos turné våren 2022 ställs in

 På grund av den pågående smittspridningen av covid-19 kommer vi tyvärr behöva ställa in Harpos turné ”Visor & Hits” som skulle spelats runtom i landet under våren 2022. Vi prioriterar säkerheten för våra artister och då Harpo är i riskgrupp behöver vi ta det säkra för det osäkra. Biljetterna återlöses automatiskt till det kort som användes vid köpet.Harpo hälsar att detta är ett supertråkigt besked och hoppas att få träffa sin publik i sommar och höst i stället. 

Följ med Harpo på Sverigeturné med “Visor & Hits” – en musikalisk resa genom tid och rum, medberättelser om krokiga vägval från barndomen i Bandhagen till Calle Flygares teaterskola till att bli gatumusiker i Europa. Om ett grammofonkontrakt med Stickan Andersson, förlagskontrakt med Mickie Most i London, samarbete med Bengt Palmers och vänskap med Ted Gärdestad. Om att bo i en väderkvarn, att bli bonde i Halland, träna travhästar och föda upp djur. Om lyckor och olyckor, konst, musik och kärlek. Och så lite skvaller från Så Mycket Bättre. Sen blir det hits!

Speltid 1:50 inkl paus

Åldersgräns 13 år

COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till Scalas evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och denna hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Uppvisande av Vaccinationsbevis kan behövas!

Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på Scalas evenemang. Vaccinationsbevis kan komma att gälla efter Regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

 

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer