Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Hannah Smallbone [+support: I Am Karate] Single Release ”like u”

Välkomna att fira Hannah Smallbones debut ”like u”

Scalateaterns källare presenterar stolt, Hannah Smallbone och support I Am Karate, båda under samma lördagskväll i juni!

RELEASE PARTY 15 JUNI
Insläpp 20:30
Live fr 21:15
100 pix i dörren (ej förköp)
———

Hannah Smallbone, med rötter i Storbritannien, har varit verksam som musiker i många år. Dock har det dröjt tills nu innan första singeln i eget namn släpps. “like u” är pop och rnb skriven och
producerad tillsammans med Robin Rudén.

Musiken är inspirerad av allt från Mariah Carey och Destiny’s Child till Amy Winehouse. Textmässigt beskriver Smallbone sena kvällar med öl och kebab och olycklig kärlek, men också om positionen som tjej i en värld full av män som bestämmer. Hon berättar öppenhjärtigt om hur det är att kompromissa med sig själv i ett liv där kärleken och självrespekten sällan går ihop.

Här serveras tunga, peppiga beats och mängder av personlighet som får dig att drömma dig bort till mitten av ett dansgolv en vemodig sommarnatt.

———
———

Artistduon I Am Karate skriver och producerar sin egen musik och är inte rädda för att experimentera fritt i genren elektronisk indiepop. De tar sina lyssnare till ljudvärldar som inte verkar ha några filter och touchar med jämna mellanrum en rå och progressiv känsla.

Dalarna-duon har släppt en rad singlar och två EP:s som fått internationell uppmärksamhet av bloggvärlden och i tidskrifter som The Times, The Guardian m fl. Deras singel Bitter belönades med svenska tidningen GAFFAs Bästa Osignade.

Med breda ljudpenslar och luftiga, flytande sångröster skapar I Am Karate popmusik för hjärtat, med en skandinavisk klang som för tankarna till Robyn och Mø.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fopen.spotify.com%2Fartist%2F7iJ1u9JKtY7pIixJ21AeFK%3Fsi%3DVAlDVN0nQ126K-Q0ORa6zw%26fbclid%3DIwAR0MWSopnfsVlx8gYq6Ocmno9UTK09H1JKok1FsEZtc23WWX3H7m1Z_3kjc&h=AT3lqmQFFWCuTCfIHzuow_Xjsa_Jx0EetB3Z_TItjiXYhdUWxQptGMdtskqZOfFz0LCEdD8ILVAKT6wRB_6tfqkCCc2SROIAsMbCLimH5StWhCds-alPlusj5si9vCYYo4lC

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

27 maj 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer