Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

En kväll på Scala: Riga Tiger + Simon Kuylenstierna

Riga Tiger är tillbaka i Stockholm, den här gången för en INTIM spelning i Scalateaterns källare tillsammans med realismpoparen och vännen Simon Kuylenstierna. Ta med farmor, pojkvän och den nya halvmärkliga vännen från plugget så ses vi där!

Mer info TBA.

Riga Tiger
Riga Tiger färglägger det färglösa liv alla lever vid sidan av Instagramposter. En budgetweekend i Köpenhamn, uppväxten i villaförorten, en kväll på Pustervik och bussresan med hen som du aldrig vågade säga sanningen till. Med ärlig realismpop vill Riga Tiger förtrolla allt som en gång var magiskt men som med tiden blivit avförtrollat.

Simon Kuylenstierna
Simon Kuylenstierna är bondsonen från Östergötland, uppvuxen på en gård söder om Norrköping. Så länge som han har skapat musik har han skrivit svängiga poplåtar som får det att rycka i både höfter och axlar och singlarna ”Taxfree” och ”Djurar” är inga undantag. Präglade av nostalgiska tillbakablickar på livet som ungdom i en småstad och de saker som livet kretsade kring då – sex, kärlek, alkohol eller strävan efter att vara någon – är det svårt att inte känna igen sig i hans texter. Det nostalgiska blandat med det nya lyser även igenom i musiken, där skurar av klassiska elgitarrsolon växlas av med 80-talssyntar och inslag av auto-tune, vilket får musiken att kännas spännande och progressiv.

Närmast på Scala

Club Platypus presenterar Psychotic Youth och Zooparty (support)

24 aug 20:00
Läs mer

Gustaf & Viktor Norén med spelmän från Floda

31 aug 19:00
Läs mer

Last podcast on the left

16 sep 19:30
Läs mer

Creed Bratton: An Evening of Music and Comedy

20 sep 19:00
Läs mer