Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

EN KVÄLL MED DOGGE OCH VÄNNER

En kväll med Dogge och vänner!

Dogge Doggelito tillsammans med Rigo”Rodde”Topaz och vänner berättar historierna och framför hitsen från förr till nu
under två unika kvällar på Scalateatern i mars.

Är det någon som förtjänar att kallas pionjär inom den svenska hiphopen är det Dogge Doggelito. Visst fanns det föregångare, men det var med Latin Kings enorma genomslag genren blev stor på riktigt.
Tillsammans med bröderna Chepe och Salla Salazar förflyttade Dogge förortens röst från medieskugga till strålkastarljuset. Alla svenska hiphopartister av i dag står i evig tacksamhetsskuld till The Latin Kings som också är invalda i Swedish Music Hall of Fame.

Rigo”Rodde”Topaz inledde sin karriär i The Latin Kings, vilka han senare lämnade för att vara med och starta gruppen Infinite Mass. Han är även turnerande medlem som sångare för det svenska bandet Teddybears, och är invald två gånger i Swedish Music Hall of Fame, dels för sina insatser i Latin Kings och dels för Infinite Mass.

Dogge tar oss med på en musikalisk resa med historierna från uppväxten i Botkyrka till genombrottet med grammisbelönade debuten Välkommen till förorten fram till idag.

Under hösten har Dogge gjort stor succé i årets upplaga av Tv4s Så mycket bättre.

2024 är det 30-årsjubileum för Latin Kings debut och Dogge med vänner är redo att möta publiken under två exklusiva kvällar på Scala!

Längd: 120 min ink. paus

Närmast på Scala

ISAC ASPBERG

Ikväll 21:00
Läs mer

Small Town Orchestra & Orgelparty Pop edition

14 jun 20:00
Läs mer

SWING MAGNIFIQUE

15 jun 19:30
Läs mer

LA FIESTA CONTINUA

15 jun 21:00
Läs mer