EN KVÄLL MED DOGGE OCH VÄNNER

En kväll med Dogge och vänner!

Dogge Doggelito tillsammans med Rigo”Rodde”Topaz och vänner berättar historierna och framför hitsen från förr till nu
under två unika kvällar på Scalateatern i mars.

Är det någon som förtjänar att kallas pionjär inom den svenska hiphopen är det Dogge Doggelito. Visst fanns det föregångare, men det var med Latin Kings enorma genomslag genren blev stor på riktigt.
Tillsammans med bröderna Chepe och Salla Salazar förflyttade Dogge förortens röst från medieskugga till strålkastarljuset. Alla svenska hiphopartister av i dag står i evig tacksamhetsskuld till The Latin Kings som också är invalda i Swedish Music Hall of Fame.

Rigo”Rodde”Topaz inledde sin karriär i The Latin Kings, vilka han senare lämnade för att vara med och starta gruppen Infinite Mass. Han är även turnerande medlem som sångare för det svenska bandet Teddybears, och är invald två gånger i Swedish Music Hall of Fame, dels för sina insatser i Latin Kings och dels för Infinite Mass.

Dogge tar oss med på en musikalisk resa med historierna från uppväxten i Botkyrka till genombrottet med grammisbelönade debuten Välkommen till förorten fram till idag.

Under hösten har Dogge gjort stor succé i årets upplaga av Tv4s Så mycket bättre.

2024 är det 30-årsjubileum för Latin Kings debut och Dogge med vänner är redo att möta publiken under två exklusiva kvällar på Scala!

Längd: 90 min (ej paus)

Närmast på Scala

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

Ikväll 19:00
Läs mer

CABARET CLUB WITH JEAN BRIGITTE & THE VAUDEVILLES

Ikväll 20:30
Läs mer

Elise & Tobi

Ikväll 20:30
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

01 mar 19:00
Läs mer