Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Storbandet

Ekdahl Bagge Big Band

Ekdahl Bagge Big Band är ett storband i Stockholm som startats av Per Ekdahl (kompositör, arrangör och trumslagare) och Carl Bagge (kompositör, arrangör och pianist). Idén till bandet väcktes ur ett hos initiativtagarna gemensamt intresse för storbandet som ensembleform och ett delat önskemål om att kunna komponera ny musik för densamma.

Bandet har existerat sedan hösten 2014, då den första konserten gavs på Scalateatern i Stockholm. Bandet fortsatte att spela konserter en gång i månaden, varje gång med en eller två förnäma gästartister. Varje gång presenterades ny musik för bandet och specialskrivna arrangemang för gästartisterna.

Debutalbumet New Thing släpptes våren 2017 och fick ett varmt mottagande i pressen.

Inträde 150kr, studenter och pensionärer 80kr
Dags för Ekdahl/Bagge Big Band att avlägga kvartalsrapport! Vi kan meddela att den ekonomiska avkastningen tyvärr bibehålls på fortsatt låg nivå. Dock har bandet gjort viktiga investeringar och jobbat hårt varpå höga avkastningar kan vara att vänta inom en 20-årsperiod. Det själsliga kapitalet är emellertid oförändrat ett av dom högsta i regionen!
Vi välkomnar vår kära publik att delta i en längre musikalisk sammanfattning denna kväll. Dörrar: 21:00 musikstart kl 22:00!
Biljetter enligt länk nedan eller i dörren!
150 kr (studerande och pensionärer: 90 kr)
Styrelsen:
Patrik Skogh, Tobias Wiklund, Erik Tengholm, Emil Strandberg, Magnus Wiklund, Johan Åström, Arvid Ingberg, Staffan Findin, Magnus Blom, Johan Christoffersson, Jonas Kullhammar, Linus Lindblom, Fredrik Lindborg, Martin Sjöstedt, Per Ekdahl och Carl Bagge.

Närmast på Scala

EN RUNDA TILL

Ikväll 19:00
Läs mer

NABO

Ikväll 20:30
Läs mer

KAROLINA BRÄNNSTRÖM

Ikväll 20:30
Läs mer

EN RUNDA TILL

19 apr 19:00
Läs mer