Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Storbandet

Ekdahl Bagge Big Band

Ekdahl Bagge Big Band är ett storband i Stockholm som startats av Per Ekdahl (kompositör, arrangör och trumslagare) och Carl Bagge (kompositör, arrangör och pianist). Idén till bandet väcktes ur ett hos initiativtagarna gemensamt intresse för storbandet som ensembleform och ett delat önskemål om att kunna komponera ny musik för densamma.

Bandet har existerat sedan hösten 2014, då den första konserten gavs på Scalateatern i Stockholm. Bandet fortsatte att spela konserter en gång i månaden, varje gång med en eller två förnäma gästartister. Varje gång presenterades ny musik för bandet och specialskrivna arrangemang för gästartisterna.

Debutalbumet New Thing släpptes våren 2017 och fick ett varmt mottagande i pressen.

Inträde 150kr, studenter och pensionärer 80kr
Dags för Ekdahl/Bagge Big Band att avlägga kvartalsrapport! Vi kan meddela att den ekonomiska avkastningen tyvärr bibehålls på fortsatt låg nivå. Dock har bandet gjort viktiga investeringar och jobbat hårt varpå höga avkastningar kan vara att vänta inom en 20-årsperiod. Det själsliga kapitalet är emellertid oförändrat ett av dom högsta i regionen!
Vi välkomnar vår kära publik att delta i en längre musikalisk sammanfattning denna kväll. Dörrar: 20:00 musikstart kl 21:00!
Biljetter enligt länk nedan eller i dörren!
150 kr (studerande och pensionärer: 90 kr)
Styrelsen:
Karl Olandersson, Nils Janson, Erik Tengholm, Emil Strandberg, Magnus Wiklund, Lisa Bodelius, Arvid Ingberg, Kristoffer Siggstedt, Per Ruskträsk Johansson, Johan Christoffersson, Per Texas Johansson, Linus Lindblom, Fredrik Lindborg, Martin Sjöstedt, Per Ekdahl och Carl Bagge.

Närmast på Scala

NALLE PUH & HANS VÄNNER

22 apr 13:00
Läs mer

Scala Komedi

22 apr 19:30
Läs mer

The Old

23 apr 19:00
Läs mer

Det syns inte

24 apr 11:00
Läs mer