Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

En föreställning med Andreas Jonsson:

Det är så synd om mig

Sverigeturnén ”Det är så synd om mig” med Andreas Jonsson är en humorföreställning som berör och engagerar. Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?

I denna fartfyllda och humoristiska show ger Andreas sig ut på jakten att hitta tillbaka till livet, inte minst efter pandemin – och jakten efter att vara nöjd. Men när du väl nåt målet, vad händer då? Andreas Jonsson har blivit känd som en av landets ledande föreläsare med fokus på inkludering och att må bra i sig själv. I år firar han 10 år som föreläsare och firar detta genom att ge sig ut på den egenproducerade Sverigeturnén Det är så synd om mig. Publiken bjuds på underhållning tillsammans med kunskap som tas med långt utanför teaterns väggar. Kvällen på Scala kommer ge dig verktyg att hantera livets kurvor på ett nytt sätt. Med sig på scen har Andreas även en och två överraskningar som ramar in kvällen med fantastisk musik.

Välkommen!

Speltid: 2h inkl paus

I det fall att eventet påverkas av nationella eller lokala restriktioner i samband med pandemin så sker full återbetalning och/eller ombokning till senare datum.

 

Närmast på Scala

EN RUNDA TILL

Ikväll 19:00
Läs mer

NABO

Ikväll 20:30
Läs mer

KAROLINA BRÄNNSTRÖM

Ikväll 20:30
Läs mer

EN RUNDA TILL

19 apr 19:00
Läs mer