Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

BÖG IN BOX

Bög In Box är en berusande humorföreställning om den desperata kärleksjakten. Komikern Magnus Carlsson skärskådar dejting i gayvärlden förr och nu på ett sött, syrligt och uppfriskande sätt.

Man byter boxershorts och skakar ur de sista dropparna ur vinboxen. Sen är man redo för att möta Mr Right. Men hittar man den stora kärleken via dejtingappar, på krogen eller måste man gifta sig i TV?

Kärlek är ett ämne som aldrig går ur tiden men hur vi dejtar förändras ju fler influenser och hjälpmedel vi får. Förr cruisade män runt i parker för att hitta någon att träffa, om så bara för en stund. När jag började dejta i tonåren gick man ut på krogen och så varade det ända fram till Grindr och andra dejtingappar tog över våra telefoner. Men det verkade inte räcka för plötsligt behövde vi TV:s dejtingprogram för att hitta den potentiella partnern. Jakten på Mr Right är ständigt närvarande och bara ett klick bort men hur går det egentligen?

Längd: 80 min

Om Magnus

Magnus Carlsson är komiker, artist och podcastare. Ibland syns han som konferencier inför 10 000 i publiken och ibland kan du se honom imitera kända kvinnor på hans sociala medier. I höstas var han skådespelare i TV-programmet ”Ägd av Danny Saucedo”. Du kan höra honom i Utmanarpodden som släpper nya avsnitt varje vecka där poddar finns. Han gifte sig i TV och efter det kände han att han behövde prata ut. Istället för terapi åkte han ut på turné med Bög In Box.

Webb och sociala medier

Föreställningens hemsida: www.boginbox.se

Magnus hemsida: www.magnus-carlsson.com

Magnus Instagram: www.instagram.com/magnus_carlsson / @magnus_carlsson

Magnus Facebooksida: www.facebook.com/magnuscarlssons / Magnus Carlsson

Magnus TikTok: @magnus.carlsson

Magnus YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCkYtMSOCXv10ZOv1B-hi9FQ

Närmast på Scala

RECENSÖRERNA SKRATTAR ÅT DÖDEN

07 sep 19:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

15 sep 18:00
Läs mer

SVENSKA REVYN

18 sep 18:30
Läs mer

SVENSKA REVYN

19 sep 18:30
Läs mer