Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

SthlmsMusikTeater som bl a skapat succéerna "Freuds cigarr" och ”William” presenterar

Avgång 23.11

”Är vi döda?” frågar 17-åriga Elle Vinge när de möts på en spårvagn mot okänd destination strax före midnatt . Vilka är de andra fem i vagnen? Är de alla döda? Har Vinge svaren? Och finns det en returbiljett?

Den 9 oktober är det världspremiär för SthlmsMusikTeaters föreställning Avgång 23:11 på Scalateatern i Stockholm. Föreställningen är ensam i sitt slag om att låta publiken avgöra hur varje föreställning ska sluta d.v.s. vilken av karaktärerna som ska få återvända till livet.

Med humor, mänsklighet och dramatik ställer föreställningen existentiella frågor på sin spets. AVGÅNG 23:11 blir en helkväll på teatern med sju sångare och en musiker.

I rollerna

Jasmine Heikura Rutinerad skådis som dubbat över 500 karaktärer bl.a. Hermione Granger, Askungen och Miss Piggy.

AntonioTengroth Skådespelare och regissör som medverkar i musikaler som Chicago, Carmen Jones, Grease, West Side Story i Uppsala och kommer att synas i ”Vår Tid är Nu”

Evelina Klaveus Nyutexaminerad i år på Stockholms Musikalartist Utbildning på Base23.

Aida Jabbari  I våras släppte denna fantastiska sångerska sitt debutalbum ”Röst är det som Återstår” där hon tonsatt två poeter Forough Farrokhzad och Karin Boye

Sanna Martin Några axplock där Sanna bjudit på sitt stora artisteri:  Ghost, Phantom of the Opera, Förklädet, Jonas Gardells show Mitt Enda Liv och egna föreställningen Hon som kom före.

Zardasht Rad: Tung skådis som arbetat på bl. a. Dramaten, Sthlms Stadsteater, Teater Giljotin. Film: Operation Ragnarök och Ankdammen

Jonas Nerbe Som förste svensk vann han pris som ”Bästa artist” ” i New York på Amerikas största internationella teaterfestival N.Y. Fringe för sin rolltolkning av William Shakespeare i enmansmusikalen ”William”.

Anders Zibbe Holtz Anders har frilansat som musiker, kompositör och arrangör i 20 år och spelat med artister som Stevie Wonder, Helen Sjöholm, Jonas Nerbe, Håkan Hellström och Janne Schaffer.

Regi: Andreas Boonstra, Musik: Stefan Levin, Kapellmästare: Anders ”Zibbe” Holtz

Kostym/scenografi: Sara Kander, Mask: Cais-Marie Björnlod.

Efter en pjäs av Don Allen (Tram 23.11). Svensk översättning av Jonas Nerbe.

Sångtexter: Nerbe, Levin, Fägerborn.

”SthlmsMusikTeater gör underhållning av bästa märke”. SvD

Speltid: ca 2h inkl paus

Närmast på Scala

MAURÍCIO MEIRELLES – WEBBULLYING WITH GENERATION Z

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

23 maj 19:30
Läs mer

Simon Kolmodin Trio feat Isac Schillberg

23 maj 21:00
Läs mer

LEE SAMA

23 maj 21:00
Läs mer