Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Alex Gerdt

”Alex Gerdt är en spännande ny artist som har spenderat många år som musiker i olika sammanhang. Nu tar han steget fram som soloartist med sin efterlängtade debut-EP. Inspelningen är gjord på den prestigefyllda Atlantis-studion och musiken är mastrad av den välrenommerade Björn Engelmann på Cuttingroom vilket borgar för ett sound utöver det vanliga.
 
Alex Gerdt har ett personligt uttryck som genomsyras av en genuin kärlek till akustisk gitarr och fingerspel. Han har influenser från den amerikanska singer songwriter-traditionen och hans låtar bär på känslor och berättelser som är lika gripande som de är ärliga.

Med sin debut-EP har Alex skapat låtar som verkligen gör avtryck. Texterna är välskrivna och fängslande och musiken är ett underbart samspel mellan röst och gitarr. Hans sånger tar lyssnaren med på en resa genom livets olika skeden med en äkthet som är svår att motstå. Alex Gerdt är definitivt en artist att hålla ögonen på och hans musikaliska talang kommer ni säkerligen att få se mer av.”

På scen i foajén 20:30

Närmast på Scala

MAURÍCIO MEIRELLES – WEBBULLYING WITH GENERATION Z

Ikväll 20:00
Läs mer

PetrINA

23 maj 19:30
Läs mer

Simon Kolmodin Trio feat Isac Schillberg

23 maj 21:00
Läs mer

LEE SAMA

23 maj 21:00
Läs mer