Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Ágústsdóttir / Bagge / Linder / Ågren

Ett trio stjärnmusiker med en hyllad isländsk sångerska!

Stina Agustsdottir är en av Islands mest uppskattade jazzartister och har de senaste åren funnit sin plats på den svenska jazzscenen med projekt som Björkologi och sin senaste trioskiva, The Whale, som hyllats i media och fått Stina dubbelt nominerad på förra årets isländska grammisgalan.

Under pandemin har Stina funnit musikalisk kärlek i samarbete med den världskända och fenomenala basisten Henrik Linder (Dirty Loops). Duon har under de senaste två åren fått chansen att spela i olika konstellationer med några av Sveriges og Islands bästa artister och har dessutom samarbetat på Stinas senaste soloskiva, Drown to Die a Little (Prophone/Naxos). Nu har duon äntligen hittat den ultimata gruppen med grammisvinnaren och stjärntrummisen Morgan Ågren (Zappa, Tigran Hamasyan, Devin Townsend mm) och den lovprisade pianisten Carl Bagge (Isabella Lundgren, Svante Thuresson, mm).

Kvartetten spelar en intressant blandning originallåtar av Stina och Henrik, valda standards ur den amerikanska sångboken och poplåtar i jazzade arr. Kvartetten tar ut svängarna med virtuosa solon, dramatiska tolkningar av text och rytmiska äventyr. En utomjordlig upplevelse helt enkelt!

Biljetter 150kr

Närmast på Scala

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

Ikväll 19:00
Läs mer

CABARET CLUB WITH JEAN BRIGITTE & THE VAUDEVILLES

Ikväll 20:30
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

02 mar 16:00
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

02 mar 19:00
Läs mer