Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

Jon Henrik Fjällgren hyllar naturen med föreställningen 

 A Celebration to Mother Earth 

Den 21 maj ställer sig Jon Henrik Fjällgren på Scalateaterns scen för att ge tillbaka och hylla Moder jord. Detta genom en sprakande och trollbindande show med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt.  

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, två album och med över 50 miljoner streams har nu Jon Henrik Fjällgren tagit ett helt nytt grepp om sitt artisteri. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga Jon Henrik närmst hjärtat och detta är något som han nu utvecklat ytterligare.

”Som same och med rötter från det colombianska indianfolket har jag alltid haft en stark förankring till naturen. För mig är Moder Jord grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna kväll”.

”Musiken jag har på gång framöver känns väldigt speciell, som att jag nu för första gången står på egna ben på riktigt.”

Den 22 november släppte Jon Henrik Fjällgren senaste singeln ”The Way You Make Me Feel” där hans jojk för första gången ackompanjeras med engelska texter. Detta och otroligt mycket mer får vi äran att uppleva live när Jon Henrik intar Scalateatern.

Åldersgräns 13 år.

Speltid: 70 min ingen paus

 

Närmast på Scala

OWE THÖRNQVIST 95 ÅR

27 maj 18:30
Läs mer

BOMBO FICA

28 maj 19:00
Läs mer

MINUTES LTR RELEASE

29 maj 20:00
Läs mer

PetrINA

30 maj 17:30
Läs mer