Senaste nytt

Ett tryggt biljettköp i en otrygg tid

För oss är det viktigt att du som publik ska känna dig trygg när du köper biljett till Scalarevyn. Därför byter vi din biljett till nytt datum om du skulle vara sjuk eller föreställningen ställs in pga restriktioner. Allt för att du i dessa oroliga tider ska våga boka biljett och kunna börja längta tills vi möts i salongen igen.

Varning! Det säljs nu biljetter från företag såsom Viagogo, Onewayticket och Min Upplevelse. Dessa biljetter är mer än dubbelt så dyra och till fel platser. För att undvika att bli lurad och skinnad på pengar: köp ALLTID Scalarevyns biljetter här på vår egen hemsida eller Eventim.se. Billigare ställe finns inte, vi lovar!

Från ons 1/12 2021 krävs vaccinationsbevis för alla över 18 år på inomhusevenemang för fler än 100 personer:

Förbered dig genom att ladda ner ditt bevis på https://covidbevis.se  Ta med dig legitimation. Kom minst 30 minuter före föreställningens början – inpasseringen kan ta längre tid än normalt. Har du frågor mejla oss gärna på: [email protected]

COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till Scalas evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och denna hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Närmast på Scala

Scalarevyn

Ikväll 18:30
Läs mer

Scalarevyn

08 dec 18:30
Läs mer

Jörgen Carlsson, Nicci Notini Wallin & Andreas Rydman

08 dec 21:00
Läs mer

Scalarevyn

09 dec 18:30
Läs mer