Senaste nytt

Allt du behöver veta inför ditt besök

Vi har vidtagit ett antal åtgärder för att minska smittspridning och kunna genomföra ett tryggt, kul och exklusivt evenemang.

Bra att veta inför ditt besök är:

 

Kontrollera så ni har era biljetter till hands i mobilen eller utskrivet. Vi har tyvärr ingen biljettkassa öppen och har därför begränsade möjligheter att hjälpa er med biljettärenden på plats.

I restaurang Bakfickan finns bokningsbara bord till innan och efter showen. Du bokar ditt bord genom att mejla [email protected]

Insläppet öppnar 1 timme innan föreställningens start. Vi kommer att ta emot er i dörren när ni kommer och slussa in er för att undvika köbildning.

Garderoben är stängd men du kan ta med dina ytterkläder in i salongen.

Foajébaren är endast öppen för sittande gäster. Vi har ett begränsat antal sittplatser som ej är bokningsbara. Foajé och Bakfickan öppnar 2 timmar före showstart.

Ni kan gå på toaletten när som helst under föreställningen. Håll er inte till pausen för att undvika köbildning.

Förköpt mat och dryck till paus serveras till era platser. Om ni vill köpa något mer att dricka innan showen eller i paus går det bra. Det gör ni då via vår serveringspersonal inne i salongen, sittandes på era platser. Observera att vi bara tar Swish i salongen. Det går bra att beställa från din plats i salongen fram till 30 minuter innan showstart

Vid paus önskar vi att ni sitter kvar på era platser och inväntar information när det är er tur att gå på toaletten eller ta luft.

När föreställningen är slut, sitt ner och vänta på er tur att gå ut.

KOM IHÅG:

Se till att någon i sällskapet har Swish ifall att ni önskar beställa mer mat och dryck på plats.

Håll avstånd till alla sällskap utom ert eget och stanna hemma om du har symtom.

Närmast på Scala

Jag gör vad fan jag vill

01 feb 19:00
Läs mer

Nytt, gammalt och stulet

14 feb 19:00
Läs mer

Nu är jag här

23 feb 19:00
Läs mer

Ångestpodden – En kväll på Scala

27 feb 19:00
Läs mer