Händer på våra scener

Datum & biljetter

14 nov tisdag tis

WOMEN OF COUNTRY

Alexzandra Wickman & The Wildwodd Dreamers Band

Alexzandra Wickman, från sommaridyllen Nävekvarn i Södermanlands djupaste skogar, har med sin storytelling och sitt drömska sound kommit att bli en av våra största countrystjärnor på senare år. Countrymusiken trollband henne som liten när hon lyssnade på LP skivor med Country- och Bluegrassmusik och hon somnade varje kväll till tonerna av mandolin och banjo.

Alexzandra är utbildad vid The Royal College Of Music i Stockholm, samt praktisk utbildning i Nashville, där hon varit ett flertal gånger och spelat in sin musik med några av de främsta producenter och musiker som Nashville har att erbjuda.
Vi har under senare år sett och hört henne i ett flertal tv- och radioproduktioner i SVT, TV4 Sveriges Radio, samt Sveriges nya countryradiostation Go Country. Under 2022 var hon en av huvudartisterna i succén ”Från Orsa till Nashville” där hon turnerade tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers.

Alexzandra Wickman har nu samlat några av Sveriges bästa countrymusiker för att ge sig ut på sin första egna turné med The Wildwood Dreamers Band, en turné där de stora kvinnliga countrystjärnorna kommer att hyllas. Förbered er på en sprakande varm och glittrande helkväll med fantastiska tolkningar av bland andra Dolly Parton, Shania Twain, Faith Hill och mycket mer som får publiken att drömma sig bort till Nashvilles magiska värld!

Alexzandra Wickman och The Wildwood Dreamers Band kommer under hösten 2023 att besöka 6 noggrant utvalda städer. För turnéplan och biljettbokning besök: www.mtlive.se

Medverkande:
Alexzandra Wickman: Vocals/Guitars
David Henriksson: Electric Guitars/Acoustic Guitars
Nicke Widén: Banjo/Dobro/Pedal Steel/Electric Guitar
TBA: Fiddle/Keys
Jonas Lindberg: Bass
John Löfgren: Drums

2 h inkl. paus

Åldersgräns 13 år

Närmast på Scala

SCALA HAR STÄNGT FÖR SÄSONGEN

01 sep 09:00
Läs mer

TILLSAMMANS

07 sep 19:00
Läs mer

Kafferepet live!

08 sep 19:00
Läs mer

Kafferepet live!

09 sep 19:00
Läs mer