Händer på våra scener

Datum & biljetter

14 dec onsdag ons

LADIES NIGHT 2.0

KVINNOR, DAMER, GÄRIS, se hit!

Längtar du också efter en riktig tjejkväll? Då är din väntan över! Viktor Elsnitz, Christer Svensson och Viktor Sturesson bjuder in till en Ladies Night 2.0, uppdaterad för den moderna kvinnan. Det utlovas en otroligt HET(eronormativ) afton full med humor, musik och manlig fägring. Tjo och tjim garanteras, men inte ståhej.

Viktor Elsnitz – Viktor är en ungdomlig pärla med rötter från kontinentala europa. Hans skämt har tagit Stockholm med storm och nu börjar brisen kännas av i resten av Sverige.

Christer Svensson – När det kommer till observationshumor är Christer svårslagen. Få kan se vardagen från hans perspektiv, vilket har lett till vinster i standup-tävlingar.

Viktor Sturesson – En etablerad lundaprofil med hjärtat i skrattkistan. Få har hans utstrålning på scenen vilket gör honom till en fröjd för ögat. Det ryktas om att han har en reserverad plats i nasoteket för honom.

*Viktor Sturesson, Viktor Elsnitz och Christer Svensson är alla heterosexuella män. Detta är deras första gemensamma föreställning.

Närmast på Scala

Handbok för medborgare i universum

06 dec 18:00
Läs mer

BOKRELEASE – MORDET PÅ PER ALBIN

07 dec 17:00
Läs mer

Isak Daun – Ryan Edmond

07 dec 20:00
Läs mer

MARCUS BERGGREN ”Å HARRE JÄVVLAR!”

08 dec 17:30
Läs mer