Händer på våra scener

Datum & biljetter

Evenemangets datum är passerat

LADIES NIGHT 2.0

KVINNOR, DAMER, GÄRIS, se hit!

Längtar du också efter en riktig tjejkväll? Då är din väntan över! Viktor Elsnitz, Christer Svensson och Viktor Sturesson bjuder in till en Ladies Night 2.0, uppdaterad för den moderna kvinnan. Det utlovas en otroligt HET(eronormativ) afton full med humor, musik och manlig fägring. Tjo och tjim garanteras, men inte ståhej.

Viktor Elsnitz – Viktor är en ungdomlig pärla med rötter från kontinentala europa. Hans skämt har tagit Stockholm med storm och nu börjar brisen kännas av i resten av Sverige.

Christer Svensson – När det kommer till observationshumor är Christer svårslagen. Få kan se vardagen från hans perspektiv, vilket har lett till vinster i standup-tävlingar.

Viktor Sturesson – En etablerad lundaprofil med hjärtat i skrattkistan. Få har hans utstrålning på scenen vilket gör honom till en fröjd för ögat. Det ryktas om att han har en reserverad plats i nasoteket för honom.

*Viktor Sturesson, Viktor Elsnitz och Christer Svensson är alla heterosexuella män. Detta är deras första gemensamma föreställning.

Närmast på Scala

DEN IMPROVISERADE SCHLAGERFESTIVALEN

Ikväll 19:00
Läs mer

ADM

Ikväll 21:30
Läs mer

DEN IMPROVISERADE SCHLAGERFESTIVALEN

23 sep 19:00
Läs mer

Gud förbannat vilken jävla SHOW! Med Leif & Billy

28 sep 19:00
Läs mer