Ögonöppnande föreställning

Framgång med Annika R Malmberg

Föreställningen Framgång byter namn och kommer till hösten i ett helt nytt spännande format. 

Med ny regi, nytt material och ny förpackning. Det kommer fortfarande vara en underhållande show om våra olikheter men nu med ett ännu tydligare fokus på våra relationer och hur man kan få dem att fungera – trots alla våra olikheter. Namn och innehåll kommer lanseras i mitten på augusti, men alla nya och gamla besökare kan boka sina biljetter redan nu.

Bejublad soloföreställning om hur du kan skapa bättre relationer med alla som inte är som du.

Mötet med andra människor kan ibland vara en utmaning, särskilt med de som inte är som du. Att ändå få mötet att bli framgångsrikt handlar många gånger om att våga utmana sig själv att pröva nya sätt att mötas på. Välkommen till en spännande och minst sagt ögonöppnande föreställning!

Annika R Malmbergär föreläsaren, författaren och superkommunikatören (enligt Resumé på plats nummer 8 i kategorin Kultur och Nöje 2019) som gjort succé med sina roliga och träffsäkra tolkningar av människors olika personligheter. Få kan på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet.

Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva. Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Inget kunde vara mer fel. Det är först när vi inser att vi kan ha olika önskelistor och ändå tillhöra samma familj eller vara ett par, som vi kan få riktigt bra relationer att växa fram, säger Annika R Malmberg.

Ta med era arbetskamrater, familj och vänner till en kväll där ni kommer att få skratta åt er själva och era tillkortakommanden, men där ni också får en större förståelse för era olikheter och drivkrafter. Ni kommer garanterat se världen med helt nya ögon efteråt.

Annika har genomfört totalt 21 kvällsshower på samma tema i Stockholm, Göteborg och varit på en Sverigeturné. I höst kommer showen tillbaka till Scalateatern i Stockholm i ett helt nytt format. Boka dina biljetter redan nu.

Föreställningen kommer delvis att bygga på Annikas fjärde bok: Make it Work – en guide till fungerande relationer, som även kommer att finnas till försäljning i samband med föreställningen.

SAGT OM ANNIKAS FÖRESTÄLLNINGAR Våren 2019

Annika är helt enormt bra! Vilken tajming, perfekt scennärvaro och så hisnande kul!

Leila Söderholm – hälsoinspiratör och föreläsare

Blandningen mellan allvar och humor gör hennes föreställningar perfekt

Jörgen Sjöberg – stå upp komiker

Så intressant budskap, så inspirerande och så underhållande!

Oscar Gonzales student Handelshögskolan

En fantastik föreläsning. Mycket lärorikt och berikande. 

Johanna och Anders Lind Bagge

En helt grym föreställning!!

Vi var helt tagna av Annikas utstrålning, rapphet och styrka.

Jens Bengtsson Netz – underhållare/showartist

Vilken fantastisk föreställning! Skratt, eftertanke, insikter…Annika är en strålande föreläsare, underhållare och förmedlare av värdefulla budskap

Anna-Karin Lingham, varumärkesexpert och föreläsare

Vilken kväll! WOW! Du är sån superstar. En alldeles enastående tajming och värme. Missa inte denna föreställning.

Rachel Molin, skådespelerska

Speltid: 2 h inkl. 20 min paus

wwwww.annikarmalmberg.se

Närmast på Scala

Club Platypus presenterar Psychotic Youth och Zooparty (support)

24 aug 20:00
Läs mer

Gustaf & Viktor Norén med spelmän från Floda

31 aug 19:00
Läs mer

Last podcast on the left

16 sep 19:30
Läs mer

Creed Bratton: An Evening of Music and Comedy

20 sep 19:00
Läs mer