Händer på våra scener

Datum & biljetter

04 Okt

Josefin Johansson, Petrina Solange, Johanna Wagrell & Elinor Svensson

A Night at the Scala

Jarowskij presenterar stolt en kvartett av humor, briljans och skoj.

För första gången sammanstrålar nu dessa fullblodsproffs till komiker på samma scen med där publiken bjuds på fyra stycken kvalitetshalvtimmar på tu man hand med respektive komiker. En helkväll genomsyrad av intelligent och gränslös stand-up.

Josefin Johansson kan stoltsera med en lång meritlista som både komiker och programledare i Sveriges radio. På bästa sändningstid har hon även visat att hon verkligen har koll på var hon är på väg då hon i år stod som segrare i ”På spåret”. Hon leder också det omåttligt populära programmet ”smartare än femteklassare” i SVT.

Petrina Solange är den sköna skåningen som har stenkoll på hur ett skämt ska levereras. 2013 vann hon ”Årets nykomling” på svenska Stand up-galan, och 2015 blev hon årets kvinnliga komiker. ”Parlamentet” i TV4, ”Släng dig i brunnen” i SVT och ”Tankesmedjan” i P3 är några succéer hon medverkat i.

Johanna Wagrell. Civilingenjör. Konsultchef. Skådespelare. Stand up-komiker. Johanna Wagrell är otroligt mångfacetterad. Som politiker i ”Parlamentet” i TV4, och som programledare i ”Tankesmedjan” i P3 är hon både vass och spontan. Hon turnerar även med Stand up-föreställningen ”Är du sur”, tillsammans med Johan Hurtig.

Elinor Svensson. Musiker, komiker och programledare. Även Elinor har gjort succé i ”Tankesmedjan” i P3. Hon är även en av medlemmarna i bandet Dave Cave. 2015 nominerades hon till ”Årets nykomling” på svenska Stand up-galan. Elinor står också bakom den populära podden ”Ja jaja”.

Speltid: 2,5 h inkl paus

Närmast på Scala

Rollspels klubben Live

Ikväll 18:00
Läs mer

Live and dangerous 40 år & Phil Lynotts födelsedag

Ikväll 20:00
Läs mer

B-Bars plays groovy music

22 Aug 20:00
Läs mer

Ny klubb: Heads Up!

23 Aug 20:00
Läs mer