WALKING TO NEW ORLEANS – EN HYLLNINGSKONSERT TILL FATS DOMINO

Fats 480

Några av Sveriges främsta artister inom Rythm’n’Blues och Rock’n’Roll samlas för en oförglömlig kväll i ära till den nyligen bortgångna ikonen, Fats Domino. Med en karriär som spänner över mer än fem decennier, över 25 guldsinglar och 65 miljoner sålda skivor är det få människor som inte blivit berörd av hans musikaliska gärning. Trots hans enorma framgång och erkännanden har Fats alltid varit en väldigt ödmjuk man med ett leende som tänder ett helt rum.

 

Med låtar som “Blueberry Hill”, “Ain’t That A Shame”, “Jambalaya”, Walking To New Orleans” och “I’m Walking” finns alla ingredienser för en glädjefylld helkväll.  

 

The Boppers

I hela fyra decennier har The Boppers utfört sin blandning av Rock’n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag.

 

Gunhild Carling

Gunhild Carling är en svensk jazzmusiker och multiinstrumentalist, som utöver sina musikaliska insatser har gjort sig känd för showbetonade instrumentkonster, som att samtidigt spela på tre trumpeter. Gunhild har blivit en internationell angelägenhet och turnerar flitigt runt hela jordklotet.

 

Louisiana Avenue

Louisiana Avenue är ett av Sveriges mest explosiva R&B-band som bjuder in sina besökare till Mardi Gras-karnevalen i New Orleans för en kväll. Med en nysläppt EP och intensivt turnerande under 2017 så är bandet redo att ta hela Sverige med storm.   

 

Jump4Joy

Ett av Sveriges bästa liveband enligt DN som med kritikerrosad inlevelse står för musikalisk underhållning med stark New-Orleans krydda i Fats anda. Över 3000 gig med stående ovationer i Frankrike, Ryssland, England, New Orleans, Kina, Indien, Berlin och Kuba.

 

Speltid ca 2 set á 60 min med paus.

 

Information

OBS! Den här föreställningen har redan spelats.