Rollspelsklubben Live

rollspelsklubbenliveinsta

Rollspelsklubben intar stora scenen på Scalateatern! En megafet rollspelskväll med tidigare hjältar och kanske ett och annat nytt ansikte! Meningslös slakt, fantasyfigurer, nörderi, barder, hjulningar, growling, allt under en och samma kväll.

Fyra timmar spel spellett av Isak Jansson.

Under Rollspelsklubben Live spelar vi in ett äventyr av det klassiska fantasyrollspelet Drakar och Demoner inför publik på Scalateatern. Det blir fyra timmar spel med tre pauser. Medverkande kommer att meddelas på Rollspelsklubbens Facebooksida, och på Patreonsidan.

**

Rollspelsklubben är en podcast där 4 komiker spelar ett äventyr av rollspelet Drakar & Demoner. Det är alltså en audiell orgie av blod, magi, fantasy och framförallt trams. Hela sjutton äventyr har producerats sedan sommaren 2017. Samtliga finns att lyssna på i podcast appar.

Drakar och Demoner är ett klassiskt bordsrollspel skapat av svenska Äventyrsspel. Det kan beskrivas som en interaktiv saga som berättas helt improviserat. Spelledaren är den som berättar vad som händer i sagan medan spelarna styr sina förvalda karaktärer i sagans värld. Tärningar används för att avgöra om spelarna lyckas eller misslyckas med sina handlingar.

Information

Spelperiod: 17/4 kl 18:00

Scen: Stora scenen

Speltid: 4h inkl paus (mat finns att förbeställa)

Biljettpris: 180-250 SEK ex serviceavg