Nattljus (release) + Ella Blixt

Nattljus

NATTLJUS

Nattljus är ett nystartat musikprojekt med rötter i Stockholm och Dalarna som under hösten debuterat med singeln “Du Får Mig”. I januari kommer deras första EP “Det Borde Vara Vi”- en EP fylld av trallvänlig, akustisk pop med mestadels svenska texter. Nattljus grundades av musikerna/låtskrivarna/producenterna Karoline Espås och Jonas Nilsson som sedan sommaren 2017 även samarbetar med sångerskan Josefina Cerda. Under hösten har Nattljus fått ytterligare tillskott i form av musikerna Linnea Östblom, Sara Korpela och Klara Binder.

Nattljus har under hösten spelat live i radio och på olika scener runtom i landet, spelat in sin första musikvideo samt blivit utsedda till veckans Dalartist i P4 Dalarna där de även fått sin andra singel “Finns Inget Kvar” spelad.

https://open.spotify.com/artist/4DziFCxkQbWxz9KXTYoNb0?si=LLgK_e_cS821NnPbtjvxQg
https://www.facebook.com/nattljusmusik/

ELLA BLIXT

Ella Blixt har genom åren haft hjärta, hjärna, tänder och fötter i många olika projekt. Under flera år bodde och arbetade hon i Berlin med projekt kopplade till det välrenommerade indiebolaget Morr Music. Sedan dess har hon tagit sig an nya älsklingar i nya instrument och tillvägagångssätt i nya mindre eller större samarbeten. Vid sidan av alla projekt har Ella skrivit mängder av låtar som blivit liggandes på hög, tappats bort eller har fått följa med längs vägen som kompisar från förr. Lekfullt, nyfiket och med inspiration av olika eror, genrer och uttryck har hon låtit sångerna växa till färgglada popfantasier. I december släpptes fyra låtar under namnet Broken EP och i samband med släppet var hon på en veckolång turné i Japan tillsammans med isländska artisten Sóley.

www.soundcloud.com/ellablixt
www.facebook.com/ellablixtmusic
Broken EP på Spotify: https://open.spotify.com/album/4My42BEhEJdguaRRH4ir98?si=zsLbC2xNQm-wWWLb8cXthw

Scalateaterns källare, 21-01, entré: 80 kr för arbetande, 60 kr för övriga (student/arbetslös/pensionär etc.)

VÄLKOMNA!

Information

OBS! Den här föreställningen har redan spelats.