FRAMGÅNG MED ANNIKA R MALMBERG En träffsäker, rolig och lärorik show om människors olika personligheter och hur vi kan skapa ännu bättre relationer

Framgang-Scala-720x480-

Föreställningen Framgång kommer åter! Efter höstens och vårens utsålda föreställningar och en Sverigeturné där Annika förutom Stockholm och Göteborg har besökt Kalmar, Växjö, Uppsala, Helsingborg, Karlstad och Västerås är det dags att den 7 november spela i Stockholm igen. 

Annika R Malmberg är inte bara VD på Hamilton Group. Hon är också författare, föreläsare och framgångsexpert och turnerade i våras landet runt med den uppskattade föreställningen Framgång.

Föreställningen bygger på de fyra personlighetstyperna eldröd, skogsgrön, havsblå och solgul. Varje färg motsvarar olika personliga egenskaper som vi alla har olika stora portioner av. Att lära sig läsa av sin omgivning och anpassa sin kommunikation efter mottagaren, både i yrkes- och privatlivet, kan vara ett sätt att nå framgång.

Den baseras på Annikas bok, Tändvätska, – om konsten att brinna utan att brinna upp. Det är en scenshow så fullspäckad med historier, tips och verkliga exempel att du efter den här kvällen kommer se världen med helt nya ögon.

Med fantastisk energi ger Annika dig tändvätskan som behövs för att du ska bli bättre på att ta emot kritik, identifiera dina styrkor och omfamna dina utmaningar.

Ta med dina arbetskamrater, familj och vänner till en kväll där ni kommer att få tillfälle att skratta åt er själva och få bättre förståelse för era olikheter och drivkrafter.

I höst släpps dessutom Annikas fjärde bok: ”Make it work – en guide till fungerande relationer” som kommer att finnas till försäljning i samband med föreställningen.

Kom ihåg! Framgång betyder inte samma sak för dig som det gör för någon annan.

 

SAGT OM FÖRESTÄLLNINGEN

“Jag var som förtrollad från början till slut…fullständigt lysande”.

“Imponerande tempo och upplägg – galet lärorikt, en föreställning alla borde se”.

“Genialt! Jag gillade även de mer stillsamma reflekterande stunderna där Annika hade publiken fastnaglad med fullt fokus på henne och hennes viktiga budskap”.

“Wow, vilken föreläsningsshow, Annika har verkligen tagit konceptet till en helt ny nivå”.

“Får team och grupper till insikt om att göra skillnad och förbättra. På riktigt. En toppenkväll!”

Information

OBS! Den här föreställningen har redan spelats.